BLAUW comedy club

spraakmakend, rauw, puur, gewaagd, intens, eerlijk, kwetsbaar en uiteraard grappig

STECK presenteert:

BLAUW comedy club 
Nieuw dit seizoen víer avonden gevuld met de fijnste selectie comedians. Spraakmakend, rauw, puur, gewaagd, intens, eerlijk, kwetsbaar en uiteraard grappig. Maar dat maak jij natuurlijk zelf wel uit.


Line-up 3 november 2022
MC Esther van der Voort
Daan van der Hoeven
Jasper van der Veen
Chris Verlaan

De volgende edities van BLAUW comedy club zijn op:
26 januari ‘ 23 
16 maart ‘23 

FAQ
Aanvang 20.30 - 22.30 uur
Deur open 19.30 uur

VVK €18,50
VVK student €16,00 (op vertoon van collegekaart)
DEUR €21,50
Inclusief welkomstdrankje en garderobe

MC Esther van der Voort
Esther van der Voort komt uit Noordwijk, een keurige badplaats.
Zij is een open boek en heeft geen geheimen. Bijna vijftig, scheiden, daten, opvoeden, instorten en weer opkrabbelen.
Het leven is keihard en pijnlijk. Tenzij je weigert het zo te zien natuurlijk.
In haar avondvullend programma ‘mama is boos’ doet zij alles uit de doeken. Vijftig is het nieuwe dertig, scheiden is een bevrijding en ach, dat opvoeden moet je ook niet zo serieus nemen. Zo kan het dus ook.

Daan van der Hoeven
Daan is een meeslepende verteller en begenadigd grappenmaker met een vlijmscherpe timing. Hij heeft tot zijn 25ste altijd de gebaande paden gevolgd, tot hij op een dag naar buiten keek en een medewerker van de plantsoenendienst op een grasmaaier zag. Met geopende ogen heeft hij het roer omgegooid en is cabaretier geworden. Een sprong in het diepe, op weg naar het in zijnogen hoogst haalbare: het simpelweg "zijn". Hij mag dan wel uit de sleutelstad komen, maar die sleutel heeft hij nog altijd niet gevonden. 

Jasper van der Veen
Jasper studeerde Politicologie aan de UvA, haalde de finales van het Groninger en Amsterdams Studenten Festival en sleepte in 2019 zowel de Jury- als de Publieksprijs binnen op Leids Cabaret Festival. Het NRC en de Volkskrant riepen hem in 2020 uit tot een van de comedytalenten van het jaar. In 2021 maakte Jasper zijn debuut als cabaretier met de voorstelling Het dreigt volslagen goed te komen. Momenteel tourt hij met zijn 2e voorstellen: “Niet gehinderd door enige kennis.” 

Chris Verlaan
“Verlaans stijl is origineel en tegelijkertijd traditioneel qua vorm, met afwisselend hilarische liedjes en korte verhalen die druipen van zelfspot en cynisme” (de Volkskrant). 

‘Man in de Maak’ is het debuutprogramma van deze data-analist uit Almere die glansrijk de jury- én publiekprijs van Cameretten won. 

BLAUW comedy club

Donderdag 3 november 2022


Open: 20:30 uur

Sluit: 22:30 uurTickets:

Tickets niet meer beschikbaar.