BLAUW comedy club

spraakmakend, rauw, puur, gewaagd, intens, eerlijk, kwetsbaar en uiteraard grappig

STECK presenteert:

BLAUW comedy club 
Nieuw dit seizoen víer avonden gevuld met de fijnste selectie comedians. Spraakmakend, rauw, puur, gewaagd, intens, eerlijk, kwetsbaar en uiteraard grappig. Maar dat maak jij natuurlijk zelf wel uit.


Line-up 6 oktober 2022
MC Kristel Zweers
Jochen Otten
Vincent Geers
Mark Waumans

De volgende edities van BLAUW comedy club zijn op:
3 november ‘22 

26 januari ‘ 23 
16 maart ‘23 

FAQ
20.00 - 22.30 uur
VVK €18,50
VVK student €16,00 (op vertoon van collegekaart)
DEUR €21,50
Inclusief welkomstdrankje en garderobe

MC Kristel Zweers
Kristel Zweers begon haar comedy carrière in 2001 en groeide uit tot een van de headliners van het Nederlandse Comedy circuit. Ze toerde met 4 avondvullende programma’s door Nederland en België en was een van de vaste spelers van De Lama’s in 2004. Ze is mede-initiatiefneemster van Blauw Comedy Club en zal als vaste MC regelmatig terug keren.

Jochen Otten
Jochen werkt momenteel aan zijn 8e avondvullende cabaretprogramma waarmee hij komend seizoen weer langs de theaters tourt. Dat doet hij al sinds hij in 2003 de persoonlijkheidsprijs op Cameretten won. Sinds 2010 is Jochen (Tilburg, 1973) vaste bespeler van Toomler, het stand-up podium onder het Hilton in Amsterdam waar de top van de Nederlandse stand-up zich verenigt. Op televisie is Jochen te zien in Sluipschutters.

Vincent Geers
Nuchter, positief en een charismatische verhalenverteller, dat is Vincent Geers. Inspelen op actualiteiten kan hij als geen ander. Vincent staat al vanaf 1999 op de planken en speelde onder andere op Lowlands, Amsterdam Comedy Festival en Laughing Matters Festival. Met zijn theatershows Onder controle, Het is tijd en Je moet het maar durven reisde hij de wereld over om te spelen voor Nederlandse expats in Tokyo, Jakarta, Hongkong en op Curaçao. In zijn prijzenkast schitteren onder andere de jury- en publieksprijs van Cameretten (2007). Daarnaast schreef Vincent mee aan Mark Rutte’s Correspondents’ Dinner, The Roast of Gordon, Celebrity Stand-Up, Televizier-Ring Gala en De Dino Show.

Mark Waumans
Wanneer Mark Waumans zich realiseert dat hij de boot gemist heeft, stapt hij op 36-jarige leeftijd voor het eerst op het podium om stand-up comedy te proberen en onmiddellijk is hij verkocht. Eindelijk iets wat hij wél leuk vindt. In de periode die daarop volgt wint hij de publieksprijs van het Griffioen/Zuidplein Cabaret Festival, behaalt hij de finale van Cameretten met zijn programma ’Spiegelbeeld’ en speelt hij op grote festivals als Lowlands, Paaspop en Oerol.Inmiddels is Mark Waumans een rijzende ster in de stand-up comedy wereld en één van de vaste krachten van Comedy Club Haug, schrijft hij voor Dit Was Het Nieuws en was regelmatig te horen in de ochtendshow van Giel Beelen op Radio Veronica.Waumans neemt op geheel eigen wijze zijn eigen leven op de hak én iedereen die hij op zijn pad tegenkomt. Geen comedy voor tere zieltjes.

BLAUW comedy club

Donderdag 6 oktober 2022


Open: 20:30 uur

Sluit: 22:30 uurTickets:

Tickets niet meer beschikbaar.